Általános információk

Általános információk

NTAK regisztrációs szám: 

  • Mokka House: PA19002274
  • Mokka Best 1: EG20007401
  • Mokka Best 2: EG22042153

Házirend Mokka House Miskolc 

Kedves Vendégeink!

Mi azon fáradozunk, hogy Önök pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat nálunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat.  Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve,  kérjük, maradéktalanul forduljanak a recepcióhoz. A szobák és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében   kérjük, tartózkodjanak  minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének. 

Szállásfoglalás

A szállásfoglalás online, e-mailben és telefonon történik, ahol nincs lehetőség a házirend teljes tartalmának megjelenítésére, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el és tartsa be az alábbi pontokat.

A szállásfoglalás 20 % foglaló befizetésével történik.
Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni. 

Általános lemondás: a megérkezés előtti harmadik napig díjmentes, az érkezés előtti napon az első éjszaka szállásdíját kell megtéríteni.

Bejelentkezés / Kijelentkezés

Mivel a Mokka House nem működik állandóan nyitva tartott recepcióval (Recepció nyitva: 08-20 óráig), a szállást az érkezés napján, 14.00 és 20.00 óra között lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni a házat.

Fizetés

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése a megérkezéskor a bejelentkező lap kitöltése után történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni. Ingyenes lemondás az érkezés előtt 3 nappal lehetséges. Az összes két év alatti gyermek ingyenesen tartózkodhat szobáinkban. Amennyiben kiságy használatára igény merül fel, ezt foglaláskor kérjük, jelezze.

Látogatók

A szálláshely szobáiban csak a recepción regisztrált vendégek tartózkodhatnak. A vendég a látogatója magatartásáért – ideértve az esetleges károkozást is – felelősséggel tartozik.

Az udvar és az épület zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput és az épület bejáratait bezárni! A szobákból történő távozáskor kérjük a kulcsot, illetve a kártyát leadni. Kulcs illetve kártya elvesztése esetén 5000 Ft költséget számolunk fel.

Dohányzás

Csak a kijelölt helyeken az épület előtt szabad a dohányzás.

Dohányzás esetén plusztakarítás költsége merül fel, 10 ezer Ft /szoba melynek költségét a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük, illetve a számláját megterheljük.

Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. A szálloda bármely eszközének, berendezési, felszereltségi tárgyának meghibásodását a vendég köteles bejelenteni a szállodának. Az érkezéskor és induláskor a szobákat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük, illetve a számláját megterheljük. 

Wi-fi

A panziónkban wi-fi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes.

A vendég a wi-fi csatlakozás jelszavát a szállodába való bejelentkezéskor, a kulcs- vagy chipkártya átvételével egy időben kapja meg.

A wi-fi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét a szálloda nem garantálja.

A wi-fi használata során vagy következtében a vendég készülékében vagy annak tartalmában keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért a szálloda nem vállal felelősséget. A szolgáltatást a vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.

Minibár

A minibárban kizárólag a panziónk által behelyezett termékek lehetnek. A minibár nem használható a vendég által hozott termékek hűtésére, tárolására. A minibárban elhelyezett termékek fogyasztása díj ellenében történik. Az aktuális árlista a minibár tetején található.

Biztonság

A szálláshely épületében és annak külső (utcai) és belső (udvari) környezetében a vendégek és a szálláshely vagyon- és személybiztonsága érdekében zártláncú kamerarendszert üzemeltetünk, amely napi 24 órában, folyamatosan készít és rögzít felvételeket.

A vendég tűz esetén köteles a szobában kihelyezett menekülési útvonalat, illetve a helyszínen lévő tűzoltó utasításait követni.

Tűzoltó palackok a szálláshely folyosóin, emeletenként találhatók. Tűz esetén a vendég köteles haladéktalanul riasztani a recepciót, este 20 óra után pedig kérjük, hívja a központi segélyhívót, amelynek a száma 112.

Reggeli

A szobaár nem tartalmazza a reggelit.

Amennyiben Ön reggelit is rendel, a reggeli büfé jelleggel történik, azaz felszolgáló személyzet nélkül.

A reggeli időpontja: 7 órától 10:00 óráig.

A szálláshely reggeli büféasztalról korlátlan ételfogyasztást nyújt, azonban onnan sem étel, sem ital későbbi fogyasztás céljából nem vihető ki.

Takarítás

A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át.  Hosszútávú vendégeknél ágyneműcsere 3 naponta. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

Környezet

A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a szobákban 22-08 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy hangosan zenét hallgatni.

Adatvédelem

A Mokka House a vendég jelenlegi, múltbéli, illetve jövőbeni szálláshelybeli tartózkodásáról harmadik személynek ideértve a vendég közeli hozzátartozóit, kizárólag a vendég előzetes írásbeli engedélye alapján ad tájékoztatást. E tájékoztatási tilalom nem vonatkozik a jogszabály alapján történő megkeresésre.

Háziállatok

A Mokka House szobáiban háziállatok nem szállásolhatóak el.

Parkolás

A szállóvendégek gépjárművei térítésmentesen parkolhatnak a szálláshely parkolójában.

Ha a vendég igénybe kívánja venni a zárt parkolót, akkor bejelentkezéskor, a bejelentő lapon fel kell tüntetnie a jármű forgalmi rendszámát. Ennek megtagadása vagy elmulasztása esetén a zárt parkoló nem vehető igénybe. A vendég amennyiben a másik parkoló gépjárműben kárt okoz, a károsultnak felelősséggel tartozik.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a szálláshelynek nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

A szálláshely fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a rendőrség segítségével a Mokka House területéről azonnal eltávolítja.

 

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!
 

Miskolc, 2019. Január 02.